ÁRAK

ÉS BÉRLETI KONSTRUKCIÓK

1

HAVI BÉRLETRENDSZER

A bérlet minden hónap elsejétől utolsó napjáig tart. A bérlet díja a heti óraszámoktól függ egy hónapra számolva. Minél több órát veszel, annál nagyobb a kedvezmény.

2

RUGALMASSÁG

Ha dolgozat vagy nehezebb anyagrész miatt plusz órára van szükség, szívesen biztosítunk erre lehetőséget. A bérletből igény szerint fogyaszthatók további plusz órák.

3

2 % ÁRKEDVEZMÉNY!

3 havi bérletnél, nem kell havonta az utalással foglalkozni, és még -2% árkedvezménnyel díjazzuk. Plusz előny, hogy lemondott órát 3. hónap végéig van idő bepótolni.

PROGRAMUNK

TUDÁSFELMÉRÉS

Az első órán rövid írásbeli kérdéssor és elbeszélgetés keretében felmérjük, hogy a tanuló tudása hol tart az adott tárgyban. A további néhány órán pedig megfigyeljük, hogy mik az erősségei, hiányosságai.

ÍRÁSOS JELLEMZÉS

A felmérő, és az első órák alapján oktatónk rövid jellemzést készít arról,hogy a gyerek tudása milyen szinten áll jelenleg az adott tárgyból. Rávilágítunk a hiányosságokra, ugyanakkor az erősségeit is kiemeljük.

EGYÉNI PROGRAMTERV

A gyereknek azt tanítjuk, amire szüksége van. A kitűzött célok alapján, egyéni tanterv mentén haladunk, megadva a keretet a következő hónapok óráinak.

VISSZACSATOLÁS A SZÜLŐKNEK

Időszakonként írásos visszajelzést küldünk a szülőnek az elmúlt időszak munkájáról, a gyerek fejlődéséről, illetve felhívjuk a figyelmet arra is, ha elakadás történt.

FELJEGYZÉSEK AZ ÓRÁKRÓL

Minden óráról rövid, írásos feljegyzés készül, melybe a szülő bármikor betekinthet. Ezáltal nyomon követheti, hogy mikor milyen témát vettek a tanárral.

AKTÍV KOMMUNIKÁCIÓ

A szülő-tanár közti kommunikáció a sikeres együttműködés egyik alapja. A szülő ismeri legjobban gyermekét, ezért szívesen vesszük, ha munkánkat segíti azzal is, hogy a tanárainkkal kommunikálnak, és a szülő is ad visszajelzést a munkánkról.

BÉRLETEINK

Heti 1 ÓRÁS BÉRLET

Heti 1x 60 perc (havi 4 alkalom)

Ha nem szükséges a korábbi évek tudásanyagának pótlása

max. az előző 1 év tudásanyaga KISSÉ bizonytalan. Az aktuális iskolai anyag újbóli átvétele, rutinszerű begyakorlása a fő cél. Ezáltal jelen tudásuk stabilabb, az iskolai órákon magabiztosabbak lesznek. Azoknak is megfelelő, akik hosszú távon fognak járni, és nyugodtabb tempót szeretnének.

Heti 2 ÓRÁS BÉRLET

Heti 2 x 60 perc

Ha az előző év(ek) tudásanyaga kimaradt

Amennyiben az előző évekből komoly lemaradás van, illetve ezen anyagrésze nagyon bizonytalan, akkor min. a heti 2 óra ajánlott. Emellett az aktuális tananyaggal is foglalkozni kell párhuzamosan. Amit a gyerek az iskolai órán nem értett meg, nálunk ismét elővesszük, értelmezzük, begyakoroljuk.

Heti 3 ÓRÁS BÉRLET

Heti 3 x 60 perc

Az alapok újraépítése

A legfőbb cél, az alapok újraépítése, a meg nem értett anyagok újbóli átnézése. A rendszeresség, a heti több óra nagyon fontos, hogy az eredmények már pár hónapon belül látszódjanak. Ajánljuk azoknak is, akik még felvételire is készülnek: a felvételi feladatok rutinszerű begyakorlása mellett csak heti több óra mellett jut idő az iskolai anyagra.

MAGÁNÓRA

Tetszőleges óraszám (1 óra = 60 perc)

1 tanár-1 diák

Elsősorban olyan tanulóknak ajánlott, akik nehezen motiválhatók, szinte mindent az elejéről kell átvenni, az önálló munka (még részfeladatoknál) sem megy. Erős bizonytalanságuk miatt a feladatokhoz végig tanári segítség és iránymutatás szükséges.

A pontos óradíjakért lépj kapcsolatba az egyes helyszínek vezetőivel

Iskolánkról

Iskolánk 4-19 éves gyerekeknek szervez különórákat elsősorban matematikából. Ezen kívül más tantárgyak (pl. fizika, kémia, biológia, magyar) oktatása is elérhető. Célunk a gyerekek fejlesztése, felzárkóztatása az adott tárgyból, illetve a tehetséggondozás. A felvételire készülőket pedig várjuk Felvételi Előkészítő programunkban.

        

Kategória

Képek iskoláinkról

Kapcsolat

Melyik 2+2 iskolánk érdekel?

 Budaörs Dunakeszi Tata

 Elfogadom az Adatvédelmi szabályzatot.