BEJEGYZÉSEK

TUDJ MEG MINÉL TÖBBET RÓLUNK

Irány a Központi Felvételi!

Irány a központi matek felvételi! Készülj velünk a felvételire. Budaörsön és Tatán felvételi előkészítő csoportokat indítottunk, melyhez még lehet csatlakozni. A férőhely korlátozott!

Olvass tovább

HÁLÓZATFEJLESZTÉS

Alacsony tőkével franchise üzletbe beszállni? Lehetséges! Programunk azoknak szól, akik alacsony tőkével szeretnének vállalkozást indítani. Számukra kedvező franchise díjakat dolgoztunk ki.

Olvass tovább

ÉPÍTSD A SAJÁT VÁLLALKOZÁSOD

Egy jó vállalkozási lehetőség tanároknak, akik szívesen építenék saját karrierjüket.

Olvass tovább

2+2 ÜZLETI LEHETŐSÉGEK

Franchise partner kizárólagosságot kap az adott településen, emellett akár egy egész régiót is lefedhet saját 2+2 iskoláival.

Olvass tovább

MINŐSÉGI MAGÁNOKTATÁS ORSZÁGSZERTE

Franchise programunk főként a matematika tanárokat kívánja megszólítani, akik elhivatottak a gyerekek irányába, szívügyük a tanítás, és saját karriert szeretnének építeni,

Olvass tovább

FRANCHISE VALÓDI TÁRSADALMI ÉRTÉKKEL

Küldetésünk az országszerte elérhető minőségi magánoktatás

Olvass tovább

MÉG TALÁN SOSEM VOLT ILYEN NÉPSZERŰ A MATEK

Alacsony befektetéssel és rugalmas kondíciókkal várja a saját iskolában gondolkozó vállalkozókat a 2+2 Matematika Iskola franchise.

Olvass tovább

NYÁRI PROGRAMOK DUNAKESZIN

Intenzív matematika foglalkozások, pótvizsgára/felvételire felkészítés. Ha szükséges az elmúlt év matematika tudásának felfrissítése.

Olvass tovább

MatEmmaTyka TÁBOR – az első matek tábor

Idén indult először a MatEmmaTyka tábor Tatán, melyet a nagyszerű szervezés, a lelkes iskolavezető és tanárai nagy sikerre vittek a gyerekek és a szülők körében is.

Olvass tovább

Iskolánkról

Iskolánk 4-19 éves gyerekeknek szervez különórákat elsősorban matematikából. Ezen kívül más tantárgyak (pl. fizika, kémia, biológia, magyar) oktatása is elérhető. Célunk a gyerekek fejlesztése, felzárkóztatása az adott tárgyból, illetve a tehetséggondozás. A felvételire készülőket pedig várjuk Felvételi Előkészítő programunkban.

        

Kategória

Képek iskoláinkról

Kapcsolat

Melyik 2+2 iskolánk érdekel?

 Budaörs Dunakeszi Tata

 Elfogadom az Adatvédelmi szabályzatot.