BEJEGYZÉSEK

TUDJ MEG MINÉL TÖBBET RÓLUNK

HÁLÓZATFEJLESZTÉS

Alacsony tőkével franchise üzletbe beszállni? Lehetséges! Programunk azoknak szól, akik alacsony tőkével szeretnének vállalkozást indítani. Számukra kedvező franchise díjakat dolgoztunk ki.

Olvass tovább

ÉPÍTSD A SAJÁT VÁLLALKOZÁSOD

Egy jó vállalkozási lehetőség tanároknak, akik szívesen építenék saját karrierjüket.

Olvass tovább

2+2 ÜZLETI LEHETŐSÉGEK

Franchise partner kizárólagosságot kap az adott településen, emellett akár egy egész régiót is lefedhet saját 2+2 iskoláival.

Olvass tovább

MINŐSÉGI MAGÁNOKTATÁS ORSZÁGSZERTE

Franchise programunk főként a matematika tanárokat kívánja megszólítani, akik elhivatottak a gyerekek irányába, szívügyük a tanítás, és saját karriert szeretnének építeni,

Olvass tovább

FRANCHISE VALÓDI TÁRSADALMI ÉRTÉKKEL

Küldetésünk az országszerte elérhető minőségi magánoktatás

Olvass tovább

MÉG TALÁN SOSEM VOLT ILYEN NÉPSZERŰ A MATEK

Alacsony befektetéssel és rugalmas kondíciókkal várja a saját iskolában gondolkozó vállalkozókat a 2+2 Matematika Iskola franchise.

Olvass tovább

NYÁRI PROGRAMOK DUNAKESZIN

Intenzív matematika foglalkozások, pótvizsgára/felvételire felkészítés. Ha szükséges az elmúlt év matematika tudásának felfrissítése.

Olvass tovább

MatEmmaTyka TÁBOR – az első matek tábor

Idén indult először a MatEmmaTyka tábor Tatán, melyet a nagyszerű szervezés, a lelkes iskolavezető és tanárai nagy sikerre vittek a gyerekek és a szülők körében is.

Olvass tovább

Iskolánkról

Iskolánk 4-19 éves gyerekeknek szervez különórákat elsősorban matematikából. Ezen kívül más tantárgyak (pl. fizika, kémia, biológia, magyar) oktatása is elérhető. Célunk a gyerekek fejlesztése, felzárkóztatása az adott tárgyból, illetve a tehetséggondozás. A felvételire készülőket pedig várjuk Felvételi Előkészítő programunkban.

        

Kategória

Képek iskoláinkról

Kapcsolat