FIZIKA

ÁLTALÁNOS- ÉS KÖZÉPISKOLÁSOKNAK

HELYSZÍNEK, AHOL OKTATJUK

Afizika sok gyerek számára nehezen megy; az iskolában nincs idő elmélyedni a nehezebben érthető részekben, az anyaggal gyorsan haladnak. Érthetetlen számára a sok különféle szöveges példa. Pedig lehet csak annyi kell, hogy egyszer valaki érthetően elmagyarázza. Ha a gyermeked is küzd a fizikával, nálunk van megoldás.

Magánóra lehetősége

Lehetőség van csoportos órán kívül egyéni órákat is venni (1 tanár-1 diák). Amennyiben nagy a lemaradás, sok anyagrészt kell pótolni, és a tanuló nehezen vagy egyáltalán nem tud önállóan dolgozni, úgy mindenképp a magánórát javasoljuk.

Tudásfelmérő

Az első órán a tanár néhány kérdésből álló felmérő és beszélgetés keretében felméri a gyerek aktuális tudását. Ez lesz az alapja a személyre szabott tanmenetnek.

Személyre szabott tanmenet

A felmérő, a beszélgetések és néhány óra alapján az oktató összeállítja a gyerek egyéni tanmenetét, melynek mentén haladnak a következő órákon. A tanár arra is tesz javaslatot, hogy a kitűzött cél eléréséhez milyen heti gyakorisággal kell órákat venni.

Rendszeres visszajelzés

A szülők rendszeres visszacsatolást kapnak arról, hogyan halad gyermekük. A teljesítményértékelésben részletesen látják, hogyan fejlődött gyermekük, milyen anyagrészek kerültek lefedésre, melyek a gyerek erős/gyenge pontjai.

Iskolánkról

Iskolánk 4-19 éves gyerekeknek szervez különórákat elsősorban matematikából. Ezen kívül más tantárgyak (pl. fizika, kémia, biológia, magyar) oktatása is elérhető. Célunk a gyerekek fejlesztése, felzárkóztatása az adott tárgyból, illetve a tehetséggondozás. A felvételire készülőket pedig várjuk Felvételi Előkészítő programunkban.

        

Kategória

Képek iskoláinkról

Kapcsolat

Melyik 2+2 iskolánk érdekel?

 Budaörs Dunakeszi Tata

 Elfogadom az Adatvédelmi szabályzatot.