TANULÓSZOBA

HA SEGÍTSÉG KELL A HÁZI FELADAT MEGÍRÁSÁHOZ

HELYSZÍNEK, AHOL ELÉRHETŐ EZ A SZOLGÁLTATÁSUNK

Tanulószoba szolgáltatásunk azoknak szól, akik a házi feladat írást tanári odafigyeléssel és segítséggel szeretnék megoldani.

Tudjuk, hogy sok szülő nem ér még haza a munkából, mikor gyermeke írná a leckét. Viszont a napköziben történő házi feladat írást nem tartják hatékonynak. Az esti együtt tanuláshoz pedig már az egész család fáradt.

Ebben kívánunk segítséget nyújtani: ha szeretnéd, hogy gyermeked úgy írja meg a leckét, hogy abból tényleg tanuljon is, és még némi gyakorlás is beleférjen, akkor szeretettel várjuk.

  • bármelyik tantárgyból megírhatja nálunk a leckét (kivéve idegen nyelv)
  • figyelünk arra, hogy a házi feladatot meg is értse a gyerek, ne csak megírja

Magánóra és csoportos óra lehetősége

Lehetőség van csoportos órán kívül egyéni órákat is venni (1 tanár-1 diák). Amennyiben nagy a lemaradás, sok anyagrészt kell pótolni, és a tanuló nehezen vagy egyáltalán nem tud önállóan dolgozni, úgy mindenképp a magánórát javasoljuk.

Iskolánkról

Iskolánk 4-19 éves gyerekeknek szervez különórákat elsősorban matematikából. Ezen kívül más tantárgyak (pl. fizika, kémia, biológia, magyar) oktatása is elérhető. Célunk a gyerekek fejlesztése, felzárkóztatása az adott tárgyból, illetve a tehetséggondozás. A felvételire készülőket pedig várjuk Felvételi Előkészítő programunkban.

        

Kategória

Képek iskoláinkról

Kapcsolat

Melyik 2+2 iskolánk érdekel?

 Budaörs Dunakeszi Tata

 Elfogadom az Adatvédelmi szabályzatot.