GYIK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

   FIGYELEM:   Kérjük, nézd át az alábbi kérdéseket.

Ha nem találsz a kérdéseidre választ, akkor a jobb oldali rész kitöltésével elküldheted kérdéseidet, melyekre mielőbb válaszolunk.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

MI A TEENDŐ, HA SZERETNÉNK ÓRÁRA JÁRNI?

1.) Kérjük, vedd fel e-mailben v. telefonon a kapcsolatot az adott helyszínen a 2+2 iskola vezetőjével.

Az óradíjakat és a különböző bérleti konstrukciókat e-mailben küldjük el.

2.) Időpont-egyeztetés a FELMÉRŐ ÓRÁRA: Ezen az órán a tanár egy rövid írásbeli kérdéssorral, illetve szóban is felméri, hogy a gyerek hol tart az adott tantárgyban, mik a hiányosságok stb. Megbeszélik, mi a cél.

3.) ÍRÁSBELI ÉRTÉKELŐ: Az értékelőben a tanár a felmérő órán tapasztaltak alapján egy általános jellemzést ad a gyermek tudásáról, és javaslatot tesz, hogy milyen gyakorisággal érdemes járni órákra, hogy a kitűzött célt elérhesse a gyerek. Mivel ez javaslat, ajánlás, a szülő dönthet másként is, viszont akkor figyelembe kell vennie a szülőnek, hogy a fejlődés más tempóban várható.

HÁNY PERCES ÓRÁK VANNAK?

Iskolásoknak az óráink 60 percesek. Ovisoknak 45 perc.

MENNYIVEL ELŐBB ÉRKEZZEN A GYEREK ÓRÁRA?

Ideális, ha 5 perccel a megbeszélt időpont előtt érkezik. Mivel lehet óra a másik csoportnak, ezért lehetőség szerint jóval előbb nem célszerű. Ha mégis előbb jön a tanuló, akkor sem probléma, mert addig a másik helységben várakozhat.

MEGÍRHATJA A GYEREK A HÁZI FELADATOT A 2+2 ÓRÁIN?

Persze. Az órán a tanár lehetőséget ad arra, hogy a gyerek a tanár segítségével (ha szükséges) megírja a házi feladatot az adott tantárgyból, és utána átnézi, a nem érthető részeket megbeszélik.

Ha a szülőnek ez kifejezett kérése, akkor mindenképp jelezze a tanár vagy az iskola vezetője felé.

Amennyiben a szülő is egyetért azzal, hogy a házi feladat helyett az óráinkon inkább tanuljanak, gyakoroljanak, akkor ezt is kérjük külön jelezni!

FIGYELEM! Az adott órán csak az adott tantárgy házi feladataival foglalkozunk, másik tantárggyal nem. Ha azt szeretnéd, hogy a gyermekednek segítsünk a leckék megírásában, akkor TANULÓSZOBA szolgáltatásunk keretében erre szívesen biztosítunklehetőséget!

BEÜLHET A SZÜLŐ EGY-EGY ÓRÁRA?

Tapasztalataink szerint elsősorban a gyerek miatt nem ajánljuk. Úgy látjuk, hogy a szülő jelenléte a gyereket befolyásolja, nem tud úgy figyelni.

Ha a szülőnek bármilyen kérdése van az óra menetével kapcsolatban, a tanár nagyon szívesen ad felvilágosítást.

KÜLDD EL KÉRDÉSEIDET

Iskolánkról

Iskolánk 4-19 éves gyerekeknek szervez különórákat elsősorban matematikából. Ezen kívül más tantárgyak (pl. fizika, kémia, biológia, magyar) oktatása is elérhető. Célunk a gyerekek fejlesztése, felzárkóztatása az adott tárgyból, illetve a tehetséggondozás. A felvételire készülőket pedig várjuk Felvételi Előkészítő programunkban.

        

Kategória

Képek iskoláinkról

Kapcsolat

Melyik 2+2 iskolánk érdekel?

 Budaörs Dunakeszi Tata

 Elfogadom az Adatvédelmi szabályzatot.