MatEmmaTyka TÁBOR

3 turnusban - Tatán

Tatán 3 turnusban indult 2017-ben először matek tábor igen nagy sikerrel. A gyerekek sokféle programon vettek részt. Bevallom, a tábor előtt sok szülő kételkedve állt a táborhoz: “Matekozzon a gyerek a nyári szünetben???”

A válaszom egyértelműen IGEN volt… A matematika mindenhol és mindig jelen van az életünkben (bevásárlás, tervezés, szervezés, mérés, napirend, fizetés, zsebpénz stb.), csak meg kell mutatni!

 

A délelőtti matek órákon logikai és ügyességi játékokon a gyerekek boldogan vettek részt, szinte észrevétlenül “tanultak”. A délutáni sportfoglalkozásokon pedig sokan kipróbálhattak új tevékenységeket.

 

A véleményem szerint, illetve kollégáim és a szülői visszaigazolások alapján (pl. “ez volt eddig a legjobb tábor”) nagyon jól érezték magukat a gyerkőcök.

 

Jövőre is várjuk új és “régi” táborozóinkat!

Győri Veronika

2+2 Tata

26
Jun

Nyári tábor 1. hét

Tata + külső helyszínek
8:00 - 16:30
2017-06-26

Az első 2+2 MatEmmaTyka táborunkat június 26-án nyitottuk meg. Némi matekozás után a nap nagy részét a gyerekek a szabadban, nagyszerű programokon töltötték.

OLVASS TOVÁBB
3
Jul

Nyári tábor 2. hét

Tata 2+2
8:00 - 16:30
2017-07-03

A 2+2 matek tábor 2. turnusa szintén maximális csoportlétszámmal Tatán. Lovaglás, hajókázás, íjászat és kalandpark várta a gyerkőcöket.

OLVASS TOVÁBB
10
Jul

Nyári tábor 3. hét

Tata 2+2
8:00 - 16:30
2017-07-10

3. táborunk is sikeres volt, melyet augusztusban indítottunk. A matekozás mellett jutott idő sok-sok játékra, és érdekes programra.

OLVASS TOVÁBB

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Iskolánkról

Iskolánk 4-19 éves gyerekeknek szervez különórákat elsősorban matematikából. Ezen kívül más tantárgyak (pl. fizika, kémia, biológia, magyar) oktatása is elérhető. Célunk a gyerekek fejlesztése, felzárkóztatása az adott tárgyból, illetve a tehetséggondozás. A felvételire készülőket pedig várjuk Felvételi Előkészítő programunkban.

        

Kategória

Képek iskoláinkról

Kapcsolat

Melyik 2+2 iskolánk érdekel?

 Budaörs Dunakeszi Tata

 Elfogadom az Adatvédelmi szabályzatot.