MÉG TALÁN SOSEM VOLT ILYEN NÉPSZERŰ A MATEK

ALACSONY BEFEKTETÉS, RUGALMAS KONDÍCIÓK

9 ápr · admin · No Comments

Alacsony befektetéssel és rugalmas kondíciókkal várja a saját iskolában gondolkozó vállalkozókat a 2+2 Matematika Iskola franchise.

Batári Györgyi egy bő féléves tárgyalás- és egyeztetéssorozatot követően 2015 októberében vált a 2+2 Matematika Iskola franchise magyarországi mester franchise partnerévé, amivel hazánkban is megkezdődhetett a 3-19 éves gyermekek, fiatalok – a hálózat egyedi módszere alapján történő – matematikára oktatása.

 

„Budaörsön nyitottunk meg elsőként. Még a tanárok kiválasztása javában zajlott, mikor már több szülő is megkeresett, hogy ők szeretnének mielőbb jönni. Azóta is folyamatos az érdeklődés, jönnek új gyerekek” – avatott be egy interjúban a magyarországi mester partner. A 2+2 indulása pedig nemcsak a gyerekek és szüleik figyelmét keltették fel, de a hazai vállalkozókét is – a budaörsi iskola megnyitása óta további két partnerrel bővült a magyarországi hálózat, májusban a pécsi partner iskolája indult útjára, valamint hamarosan Dunakeszin és Budapest belvárosában is megkezdődhet a tanítás.

matek

A 2plus2 Matematika Iskola franchise lehetőség országszerte elérhető, aminek keretében egy saját iskola vagy akár egy iskolahálózat kialakítására is van lehetőség a csatlakozó partnerek számára.

népszerű a matek

A2+2 Matematika Iskola franchise ajánlatának vonzósága elsősorban az alacsony kockázatban rejlik, és talán ez teszi olyan népszerűvé a vállalkozó franchise partnerek körében. Az alacsony kockázat egyik eleme a koncepció beruházás igénye: egy iskola már 500 ezer forintos befektetéssel elindítható, amiből az egyszeri csatlakozási díj 150 eurót tesz ki. A franchise együttműködéshez kapcsolódó további költség a havi franchise díj, amely – a tanév időszakától függően – havi 5-100 euró.

 

„Alapvetően ez a rendszer egy ún. soft-franchise; nincsenek szigorú tárgyi és egyéb feltételek. Elég rugalmas kondíciókat fogalmaz meg a lengyel franchise gazda: tárgyi feltétel például a min. 20 négyzetméteres terem, de nem ragaszkodunk ahhoz, hogy ez egy drága belvárosi bérelt üzlet legyen. Közösségi/művelődési házakban, iskolákban, saját ingatlanban is lehet gondolkodni. Ezeknek a bérleti díja nagyon kedvező. Ez főként az indulásnál előnyös, és később már egy állandó üzlethelyiséget is fenn lehet tartani” – világított rá Batári Györgyi a franchise együttműködés rugalmasságára.

A 2+2 Matematika Iskola hálózat egy másik előnye a kiterjedt támogatási rendszer, amire már az indulás előtt is számíthatnak a partnerek, például az üzleti terv megírásában, a magyar piacra szabott marketingstratégia meghatározásában, valamint a vállalkozás beindításához, menedzseléséhez szükséges alapvető tudnivalókban. Emellett a hálózat minden partnerének biztosítanak többek közt technikai és módszertani segítséget, nagyfokú támogatást az iskola beindításához, rendszeres online tréningeket, meglévő módszertani és technikai segítséget az iskola vezetése során bármikor. „Igény esetén támogatást adunk a reklámkampányok szervezéséhez, hirdetésekhez és a márkaépítéséhez is. A partnerek a kész hirdetési anyagokat, az internetes eszközöket, a céges dokumentumokat és az oktatási anyagokat szintén megkapják” – mondta el a hazai mester partner.

 

(a cikk a franchising.hu oldalon megjelent interjú része)

NYÁRI PROGRAMOK DUNAKESZIN

Intenzív matematika foglalkozások, pótvizsgára/felvételire felkészítés. Ha szükséges az elmúlt év matematika tudásának felfrissítése.

Olvass tovább

MINŐSÉGI MAGÁNOKTATÁS ORSZÁGSZERTE

Franchise programunk főként a matematika tanárokat kívánja megszólítani, akik elhivatottak a gyerekek irányába, szívügyük a tanítás, és saját karriert szeretnének építeni,

Olvass tovább

MÉG TALÁN SOSEM VOLT ILYEN NÉPSZERŰ A MATEK

Alacsony befektetéssel és rugalmas kondíciókkal várja a saját iskolában gondolkozó vállalkozókat a 2+2 Matematika Iskola franchise.

Olvass tovább

MatEmmaTyka TÁBOR – az első matek tábor

Idén indult először a MatEmmaTyka tábor Tatán, melyet a nagyszerű szervezés, a lelkes iskolavezető és tanárai nagy sikerre vittek a gyerekek és a szülők körében is.

Olvass tovább

Irány a Központi Felvételi!

Irány a központi matek felvételi! Készülj velünk a felvételire. Budaörsön és Tatán felvételi előkészítő csoportokat indítottunk, melyhez még lehet csatlakozni. A férőhely korlátozott!

Olvass tovább

HÁLÓZATFEJLESZTÉS

Alacsony tőkével franchise üzletbe beszállni? Lehetséges! Programunk azoknak szól, akik alacsony tőkével szeretnének vállalkozást indítani. Számukra kedvező franchise díjakat dolgoztunk ki.

Olvass tovább

FRANCHISE VALÓDI TÁRSADALMI ÉRTÉKKEL

Küldetésünk az országszerte elérhető minőségi magánoktatás

Olvass tovább

ÉPÍTSD A SAJÁT VÁLLALKOZÁSOD

Egy jó vállalkozási lehetőség tanároknak, akik szívesen építenék saját karrierjüket.

Olvass tovább

2+2 ÜZLETI LEHETŐSÉGEK

Franchise partner kizárólagosságot kap az adott településen, emellett akár egy egész régiót is lefedhet saját 2+2 iskoláival.

Olvass tovább

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Iskolánkról

Iskolánk 4-19 éves gyerekeknek szervez különórákat elsősorban matematikából. Ezen kívül más tantárgyak (pl. fizika, kémia, biológia, magyar) oktatása is elérhető. Célunk a gyerekek fejlesztése, felzárkóztatása az adott tárgyból, illetve a tehetséggondozás. A felvételire készülőket pedig várjuk Felvételi Előkészítő programunkban.

        

Kategória

Képek iskoláinkról

Kapcsolat

Melyik 2+2 iskolánk érdekel?

 Budaörs Dunakeszi Tata

 Elfogadom az Adatvédelmi szabályzatot.