TANTÁRGYAK

A 2+2 ISKOLÁKBAN

NÉZD MEG, MI MINDENT OKTATUNK

FIZIKA

A fizika sok gyerek számára nehezen megy; az iskolában nincs idő elmélyedni, pedig csak annyi hiányzik, hogy valaki elmagyarázza. Ha a gyermeked is küzd a fizikával, nálunk van megoldás.

OLVASS TOVÁBB

KÉMIA

A kémia talán az egyik legnehezebben bevehető tárgy, viszont nem lehetetlen megtanulni. Tanáraink mindent megtesznek azért, hogy kiemeljenek ebből a frusztráltságból.

OLVASS TOVÁBB

MAGYAR

Gond van a helyesírással vagy a szövegértésen kell javítani? Magyar óráinkon érdekes és játékos feladatokon keresztül fejlesztjük az olvasási, írás- és szövegértés készséget. Érettségire is felkészítünk.

OLVASS TOVÁBB

MATEMATIKA

A 2+2 Matematika Iskolákban tartott órák sikeresek és hatékonyak. Szeretettel várJjuk a gyerekeket egész évben. Fejlesztéssel, felzárkóztatással, tehetséggondozással is foglalkozunk.

OLVASS TOVÁBB

RAJZ

Imád a gyermeked rajzolni, festeni? Szeretnéd ezt a képességét fejleszteni? Megtanítjuk a helyes eszközhasználatot, térlátást, arányokat, megismertetjük a gyerekekkel a rajzi alapokat.

OLVASS TOVÁBB

TANULÓSZOBA

Házi feladatok megírása, és felkészülés tanári segítséggel, így otthon már nem kell vele késő estig bajlódni. A megíráson kívül odafigyelünk, elmagyarázzuk, hogy a gyerek meg is értse amit ír, egyúttal tanul belőle.

OLVASS TOVÁBB

Iskolánkról

Iskolánk 4-19 éves gyerekeknek szervez különórákat elsősorban matematikából. Ezen kívül más tantárgyak (pl. fizika, kémia, biológia, magyar) oktatása is elérhető. Célunk a gyerekek fejlesztése, felzárkóztatása az adott tárgyból, illetve a tehetséggondozás. A felvételire készülőket pedig várjuk Felvételi Előkészítő programunkban.

        

Kategória

Képek iskoláinkról

Kapcsolat

Melyik 2+2 iskolánk érdekel?

 Budaörs Dunakeszi Tata

 Elfogadom az Adatvédelmi szabályzatot.